torsdag, april 05, 2007

En, to, tre - på tirsdag skal det skje!

På tirsdag sparkes sesongen igang igjen for Brann sin del med bortekamp mot Stabæk! Mer spennende enn noen gang før, og i år tror over halvparten av bergenserne at gullet havner i perlen på Norges vestkyst. Kanskje ikje så rart, siden tilogmed Mons og resten av tassene i Brann-ledelsen har offentliggjort at i år e det gull som gjelder. Ambisiøst, kanskje - men sjøl om vi hadde en begredelig nedtur på fjorårets sesong e det ingen grunn til å satse lavere!

Brann har brukt sesongoppkjøringen til å bygge Norges beste midtbane, men det spørs kor god dekningen e på resten av plassene. Helstad viste i kampen mot Start at han kan skåre mål, så då gjenstar det bare om han fortsetter å gjøre det når sesongen begynner for alvor... Det samme gjelder for øvrig både Sæternes og Winters, og det ska bli spennende å se utviklingen til Huseklepp, i lekent samspill med blant andre Vaagan Moen og Gashi.

Alt ligger til rette for en fantastisk spennende sesong, og om du ikje interesserer deg for fotball, eller ikje har godt nok syn til å klare å se TVen engang, kan du fortsatt være Brann-fan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar