mandag, april 16, 2007

Nyan for president!

Jobben er gjort, men det kunne jammen vært bedre. 3-1 mot Strømsgodset er et ok (forventet) resultat, men hvis man så kampen, så var det fortsatt ikje overbevisende.

Første omgang var så godt som klinisk fri for målsjanser for Brann sin del. Strømsgodset presser Brann inn i eget nett i løpet av 5 minutter, og en heidundrandes åpning på ny Brann Stadion kunne gått rett i dass. Heldigvis svarer Brann på tiltale etter bare halvannet minutt og Torstein Helstad putter sin og Branns andre gåll for sesongen. Resten av omgangen går frem og tilbake på midten av banen, og Brann prøver (og klarer?) å sette ny rekord i antall støttepasninger. Slutt å spille støttepasninger bakover om dåkker ikje har tenkt dåkker fremover! Det ekje håndball!

Andre omgang begynte mykje bedre, og Brann viste gode takter i små glimt gjennom hele omgangen. Helstad header inn sin andre for dagen etter et nydelig innlegg fra Cato Guntveit, og Winters leker biljardkølle med et siste innlegg til 3-1.

Ser man på sifrene er 3-1 en grei slutt på kvelden, men hjelpe meg, spillet må bli bedre. Vi skal presse og føre mot Godset på hjemmebane, ikje sånt pinglespill som ikveld. Men - glimt av storspill og høyt press innimellom - det e virkelig mykje potensiale i laget.

Stemningen på tribunen var upåklagelig, og tok godt av etterhvert som det nærmet seg slutten.

Kudos for å dra i gang Nystemten etter 85 minutter!
Pepper til Øvrebø for å drite langt i en soleklar straffe, og en skandaløs nedskalling av Vaagan Moen. Nyan - gå hjem og skam seg!

Brann og Lillestrøm deler tabelltopp - livet e idyllisk, og om en uke møter Brann Enga. Dette går fortsatt veien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar