tirsdag, april 10, 2007

Som man roper i skogen får man svar

Då var kampen over, og Brann greide brasene uten å overbevise nevneverdig. Helstad blir matchvinner etter et pent mål, men det var ikje noen spesiell driv over kampen fra Brann sin side.

Både Brann og Stabæk hadde sin fair share med sjanser uten at Stabæk klarte å omsette sjanser til mål. Omtrent som det gikk med det kreative angrepsspillet til Mr. Pall Gunnarsson. Mannen faller som en papirdukke, og alle skriker og skråler på straffespark. Godt sett av dagens kampleder, men forferdelig feigt å ikje gi gult etter mislykkede konstruerte straffespark-situasjon nummer to. Da begynner det å bli nok. Så får det heller være at en uheldig Bjørn Dahl-hands etter skudd fra Nannskog blir oversett av dommeren. Karma stinker, Stabæk.

Ellers var det usedvanlig tamt på tribunen idag - det blir tydeligvis kun lyd om man skriker sjøl. Og det har eg jammen gjort. Eg sto helt tydelig på feil felt, men nokken ganger må man bare ta det man får.

Imorgen blir det uansett varm te og deilig skadefryd på Stabæks' og mine Stabæk-fans av noen kollegers' vegne - Brann e på rett vei ... og Stabæk trakk det korteste strået. Mer fotball - mindre skuespill neste gang, pappagutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar