søndag, mars 15, 2009

Tørketromme(L)

Idag var det avspark på nye Fornebu Arena, Telenor Arena, nye Nadderud, osv. Fint anlegg, fin bane (skulle bare mangle - den e jo av PLASTIKK!), engasjerte fotballpamper, og grei stemning. Bare så synd at tribunene var smikk tomme, og de som gadd å stille opp var supportere fra to av Norges kjedeligste supportergjenger.

Stabæk Support og "fugla" må ha verdens dårligste utvalg av supportersanger. "Forza fuglaaaaaaaaa!!!" og et lite trommesett som bong'er hele tiden, og "Kom igjen, Stabæk", "Stabæk", og en, to diverse variasjoner over samme tema? Eg e jammen glad Bataljonen har fantasi.

Og kampen var jammen ikje bedre - omtrent som å se på klær tørke. Stabæk vartet opp med litt småspill her og der, men kan jo ikje avslutte om det sto om livet. De har litt å gå på der, og det løsner vel etterhvert, men som serieåpning var det heller labert, skuffende og utroooolig lite givende.

For ikje å snakke om at LSK enda en gang beviser at de e ett av de mest motbydelige lagene i tippeligaen. De har ingen moral, ingen sportsånd (det e ikje uten grunn at Arild Sundgot alltid handser), godt bevist i det eneste spennende øyeblikket i kampen som faktisk var litt interessant å se på. Nannskog e som vanlig veldig glad i å presentere seg, men glemmer å håndhilse, og hilser selvfølgelig med pannen først. Og i velkjent Dida-stil faller en tilfeldig LSK-spiller som om han skulle vært skutt med hagle. I sånne situasjoner skulle dommere (Berntsen i dette tilfellet) bare grepet resolutt inn, stått over den døende gule "fotballspilleren", skjelt han ut for å være en liten dritt, gitt han resolutt gult og bedt han pelle seg på beina igjen eller få det andre gule for å kaste bort dyrebare minutter av NRK sin sendetid. Ja, også gitt Nannskog gult får ennå ikje å kunne forskjell på hånd og panne. Det e bra Lillestrøm hvertfall har ett mannfolk.

Men det skjer jo ikje. Så då får vi se imorgen då. Det blir nok mer spennende då - om enn bare fordet det e mer å velge mellom.

Det e jo på mandag det egentlig blåses i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar