mandag, mars 16, 2009

Felleskjøpet

Så, igår var det resten (nesten) av lagene sin tur til å starte serien, og her var det mange overraskelser! Viking imponerte med å knuse Odd (skulle bare mangle, Odd e jo ikje et lag) for glisne tribuner... Ka i all verden e det med rogalendingene som gjør at de ikje klarer å mobilisere for å støtte laget i serieåpningen en gang? Flaut.

Start så nesten ut til å klare å ta med seg 3 poeng hjem til sørlandet, uten at det helt gikk dies vei, og resten av kampene var sånn middels spennende de og.

Hovedkampen derimot var en helt an sak. Trønderne skryter av å varte opp med lag som satser på absolutt toppnivå - de har et budsjett alle andre kan se langt etter - og ka e det di inviterer til å spille fotball på?? Her kommer Vålerengen i god tro og ser fram til en fotballkamp, uten at Rosenborg husket å fortelle at de e hovedleverandør av jordskokk til Felleskjøpet, og nettopp har hatt innhøstning! Rosenborg burde skamme seg for å invitere på fotballkamp på det underlaget der. Det burde gitt automatisk poengtrekk, eventuelt spillerstraff der de må stille med 9-mannslag.

Kampen var forsåvidt ok sånn spillemessig - RBK vartet opp med enkelte perler, og Trond Olsens mål var smått vakkert - selv om keeper var i overkant dårlig te å følge med og vesle Olsen tryner samtidig som han skyter. I tillegg brant Steffen Iversen et straffe (ikje så rart - det e jo umulig å skyte straffe når du alltid skyter langs bakken, og bakken ikje e flat) men gjorde det godt igjen med å putte en retur fra Troy Perkins som igår ikje visste kordan man holder fast i en ball etter et skudd.

På tribunen var det som vanlig fullstendig låvedans, med trommer og allsang med småvariasjoner over ordet "Rosenborg", og en eller annen joik. Ikje har de gress og ikje kan de synge. Tragisk. Eg har vanligvis ikje så mykje til overs for supportere i blått, men de kan ihvertfall synge, og har om ikje ant en dose kreativitet.

Men ikveld starter det for alvor! På plastikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar