torsdag, januar 14, 2010

Shoot the messenger

No e sesongoppkjøringen godt i gang, og tiden e "endelig" inne til at brødgjøker som Doddo skal få spy ut sitt intetsigende svada, og ellers andre synsere komme med sine mer eller mindre kvalifiserte meninger.

Doddo glimter like godt til med en total skivebom av en kommentar på en evaluering av Steinar Nilsen. Noe godt kommer det jo ut av en sånn artikkel likevel (ant enn at det var fryktelig lett å kjøre en søk-og-erstatt gjennom artikkelen og bytte ut "SN" med "Doddo"), og det e at det jo fins en del oppegående mennesker som leser bloggen hans (i motsetning til de som skriver an).

Som alle vet og ser, så e det ikje motivasjon til trenere og apparatet rundt som har vært problemet til Brann siden episke '07, men snarere overbetalte, undermotiverte spillere med barnehagetendenser. Overgeneraliserende og urettferdig - selvfølgelig - men det skulle bare mangle.

Sesongen e snart igang - uten tullelag som Lyn, men dessverre med tullelag som Odd. Måtte de beste vinne.

Og det e jo oss.


PS: RBH e ikje tatt med i listen over ting som e ødeleggende for Brann, rett og slett fordet at det e like overflødig som å si at Brann staves med en "B" i begynnelsen.

1 kommentar: