tirsdag, mars 17, 2009

Vålerengen

Det e ingenting som sier mer at "serien har startet" enn å se Brann sette 11 mann på banen ved kampstart, vente 81 minutter og 40 sekunder på den første sjansen, og se de begynne å spille fotball! Noe mer skandaløst dårlig, hårreisende strippet for engasjement, evneveikt, feigt og hodeløst enn det Brann spilte igår skal du jammen leite lenge etter.

Som alle aviser som kommenterer kampen idag sier - Sandefjord ydmyket Brann! Ikje bare hadde Sandefjord spillet - de hadde gutsen, de ga alt i dueller, de kom på forutsigbare løp, de kom på løp, de løp, de var tilstede. Brann hadde ingenting av det! De tasset rundt som en flokk gjess fullstendig uten mål og mening. Som Sigurdsson sa, "jeg kunne klarert ti ganger!" ... jammen så gjør det då! Blø for drakten! Gå i dueller, slutt å drit dåkker ut!

Eg skjønner ikje kordan det e fysisk mulig å spille så dårlig som Brann gjorde igår. Som mange andre trodde eg kanskje at det skulle løsne no når serien startet for alvor, men det virker ikje som om "alvor"-delen av serien hadde sunket inn hos Brann-spillerne igår. Eg skal ikje prøve å analysere kem sin feil det e at vi spilte elendig igår (elendig e egentlig ikje dekkende nok for en så miserabel forestilling, men det va det beste eg kom på), men nåkke sier meg at det ikje e Nilsen som har skyld i det. Eg håper virkelig han gjør nåkken alvorlig omrokkeringer på laget - setter ut nåkken spillere som kanskje har fått spille litt for mykje uten egentlig å ha bevist nåkke som helst.

Og når det gjelder kampen, sjanser, osv... Brann hadde ingen, og skårte tilfeldigvis på et straffe helt på slutten av kampen. 'Nuff said. Og til de som sier det var offside på det første målet - godt mulig, men det heter at "tvilen skal komme det angripende lag tilgode". Så hvis linje-, hoved- eller fjerdedommer ikje e helt sikker, så skal det ikje blåses offside. Eller så skårte Sandefjord 5 igår, men bare 3 ble gjeldende, etter at Mané prøvde å dra en Sundgot på første skåringen, og trodde han var brøytebil på den andre som ble annullert.

Sandefjord vant fullt, fullt, fullt fortjent 3-1.

Men vi e no hvertfall ikje like dårlig så Vålerengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar