lørdag, mars 21, 2009

Gjeeeeesp

Så! Endelig! Andre runde igang!

Som forrige runde starter det også denne gangen med et stort gjeeesp. Vålerengen tok imot Aalesund på stadionen de låner fra NFF, men sliter fortsatt med åpenlyst for lite trening på avslutninger, og at ingen dukker opp på kamp - ikje en gang ti tusen dukker opp på den første hjemmekampen i sesongen! Ufattelig dårlig.

Kampen? Vålerengen skaper flest sjanser, og har mesteparten av spillet (som egentlig ikje sier så mykje, for spillet var tragisk), men skårer bare én, som ikje hjelper så mykje når Kopteffs mål (en liten godbit, og i motsetning til Trond Olsen var det jo tilogmed med vilje. Fantastisk.) sørger for at det blir poengdeling i betongbyen.

Som vanlig blir det vel hyl og skrik om Martin Andresen skal slutte å spille/trene/managerere/styre/massere klubben igjen, men den diskusjonen e fullstendig uinteressant. Han e hvertfall ute og slenger med kjeften igjen, bombe.

Gjesp.

Et godt bevis på at kampen var et stort gjesp og ikje spesielt spennende må jo være at Dagbladets Esten O ikje engang klarer å få frem ka han snakker om i sin ukentlige tirade om etlerant som e galt med norsk fotball. Festbrems kaller vi sånne. Ikje at det var nåkken spesiell fest å bremse, men likevel - mannen snakker bare sprøyt, pølsevev.

«Pølsevev» - ordet eg fikk høre var "veldig vanlig" i 20 spørsmål på NRK idag. Tullpreik der og altså.

Imorgen e det Stabæk som venter oss på nytt gress, «Norges flotteste» (gress, hører dåkkar!), i Steinar Nilsens første hjemmekamp, og denne uken ska vi lage snobbepudding og sende de hem i en pappkartong.

Det skjer igjen.

1 kommentar:

  1. Knuser dere blærums-sossen så er jeg fornøyd!

    SvarSlett