onsdag, april 08, 2009

Ellers, då?

I andre nyheter stod Start for fantastisk makrellfotball mot Viking, som ble ydmyket, utspilt og lekt med etter alle kunstens regler hjemme i oljebyen - foran nåkke som i alle fall lignet på full stadion. Bare så synd at så mange måtte se laget sitt bli spilt ping-pong med. Eller - då var de fleste enten gått eller på vei ut, så det var stort sett ikje så farlig. Medgangssupportere.

Odd (laget som ikje e et lag) har no så store problemer at spillerne ikje kan få alle pengene sine heller, men det stod likevel ikje i veien for nesten å lage sensasjon på Telenor Arena mot sosselaget i blått. Heldigvis har di en sint, gal, og målkåt svenske som bøtter inn når det trengs, og stod for tre i kassen på egen hånd. Aldri så gale at det ikje e godt for nåkke. Poengdeling der og altså.

Ellers e det godt å se at det ikje bare var vi som sleit mot spissene til Sandefjord - sjøl om kampen i seg sjøl ikje var spennende, og det ble poengdelig mellom FFK og hvalfangerne og. Ka e det med poengdeling denne runden då?

Når vi likevel snakker om ting som ikje e spennende, Lyn vant mot Glimt. Ferdig med den saken, og det var sikkert utrolig gøy for de femten faste Lyn-supporterne.

Åja, og Molde vant mot Strømsgodset. Alle hjerter gleder seg nok i rosebyen, sjøl om de vet at tabelltoppen bare holder sånn cirka to uker til.

Apropos to uker til - Martin Andresens kompisgjeng spilte nok en gang en elendig kamp, og måtte dra hem fra Ullevål med 4 i hekken og 2 i sekken. Selvfølgelig klarer di ikje å fylle tribunene, men under 9 tusen? På en hjemmekamp? Der laget trenger all støtten di kan få? I en by med over dobbelt så mange som i vestlandsperlen Bergen? Eg sier ikje mer.

Også Lillestrøm då. Hehe, for en gjeng. Laget har enda ikje lagt opp nåkken alternativ strategi til å skåre med hendene, så Aalesund tok fortjent poeng etter å ha spilt di opp på danskebåt-tribunen. Artig.

Så tabellen - sjøl om det ikje akkurat e kjempegøy lesning - ser ikje fullt så gale ut, med Vålerengen plantet godt på siste plass og Lillestrøm bak oss di og. No e det bare å se fremover! Oppover!

Det kan skje igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar