søndag, april 19, 2009

Ketsjup

Litt sein blogg denne uken, men det e mest fordet at kampen va så sinnsykt dårlig, og fordet at så godt som alt som kan bli sagt om den kampen allerede har blitt sagt ganske bra på Brannbloggen til Alexander Osdal.

Etter kampen mot Rosenborg der vi spilte hederlig, med stor innsats va det tilbake til "gode" gamle takter igjen mot Tromsø, der vi klarte å tape kampen på 14 minutter. Et lite øyeblikk der fikk eg flashback til Molde-kampen i cupen, men det ble heldigvis ikje så ille, mest takket være tidenes dårligste dommerprestasjon av kampens gul/svartkledde. Den mannen der må nesten beskyttes mot seg sjøl, for maken til dårlig dømming - i absolutt alle retninger, på absolutt alle måter og med absolutt alle mulige former for feil ska du leite lenge etter. Strykkarakter til alle som ikje kom fra Tromsø den helgen.

Eg har likevel tro på at vi tar alle tre poengene fra Vålerengen i dag, kanskje tilogmed den berømte ketsjup-effekten til Huseklepp kicker inn. Merkeligere ting har skjedd. 0-4.

Ellers ryktes det at TIFO-gruppen har laget en fin TIFO til oss no i helgen, blir spennende å se ka det blir - med stor sjanse for at det nok en gang naturlig nok går ut over NFF. Én ting skal NFF ha, hvertfall - de gjør det utrolig legg å velge sjal til kampen! (eg har et svart et).

I tillegg har nåkken postet nok en klassiker på forumet til Bataljonen - denne skal synges høyt under kampen! http://forum.bataljonen.no/index.php/topic,9333.msg254758.html#msg254758

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar